Yogacentrum Tongeren

Onze diensten

Naast de groepslessen yoga & andere kan je hier ook terecht voor yoga op maat en/of coaching met yoga.

Elke dag kan je terect voor één of meerdere yoga groepslessen. Verschillende stijlen, verschillende momenten, verschillende lesgevers,

voor ieder wat wils.

Hier staat jouw vraag/wens centraal

We bekijken samen wat er nodig is om je weer gezond en vreugdevol te voelen op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Om de energie weer te laten stromen.

Op maat van jouw unieke lichaam.

Ben je op zoek naar een mooie grote of gezellige kleine ruimte om jouw kennis en ervaring te delen, aarzel niet om contact op te nemen.

een overzicht van alle geplande activiteiten kan je hier vinden

[mc4wp_form id=594]

FAQ

Als je het nooit probeert, kan je het niet weten, dus probeer en ervaar het zelf.

Het hangt er van af wat je zoekt en welk moment dat voor jou zou passen. Op de pagina Yoga kan je meer uitleg vinden.

Voor Yoga moet je helemaal niet lenig zijn, het kan wel dat je er leniger van wordt. Al de houdingen kunnen aangepast worden voor ieder lichaam, het is belangrijker hoe een houding voelt voor jou dan hoe het er uit ziet.

Bij Kinderen gebruiken we ook yogatechnieken, zoals houdingen, ademhaling en meditatie, maar op een speelse manier. Dit is zelfs nog leuk voor volwassenen. Op een bepaalde leeftijd, zo begin puberteit, vinden veel kinderen de kinderyoga kinderachtig en kunnen ze aansluiten bij de lessen voor volwassenen.

Als je inschrijft voor een reeks is de prijs goedkoper. Je kan altijd ook een losse les volgen als er nog plaats is.

De grote ruimte is geschikt voor activiteiten zonder schoenen. dat kan heel uiteenlopend zijn, yoga, dans, lichaamswerk, lezingen, workshops. de grote ruimte is 12 m breed en 11 m lang.

de kleine ruimte is 5m op 4m.

In het voorste gedeelte staan een tafel en stoelen en tegelvloer, hier kan/mag je ook iets eten of drinken.

Er is parkeerplaats voor enkele auto’s voor het yogacentrum. Er is ook voldoende parkeergelegenheid langs de steenweg. Gelieve niet voor de oprit van de (over)buren te parkeren.

Yoga is al heel oud, en iedereen die yoga doorgeeft legt zijn eigen nadruk, vult de originele leer aan met eigen ervaringen, vandaar dat er verschillende soorten/vormen van yoga zijn ontstaan.

Wat mensen zeggen

Heel fijn om yoga te doen! Met fijne yoga docenten , Ik kan er niet meer zonder, heel goed voor lichaam en geest!
Anoniem
Na een yogales slaap ik veel beter. En als ik toch een keertje moeilijk kan slapen, gebruik ik ademoefeningen die ik in de yoga heb geleerd.
Anoniem
Wil je graag ontspannen na een lange vermoeiende week en weer helemaal tot rust komen ben je hier op de perfecte plaats. De verschillende trainers geven je een positieve vibe om terug tot jezelf te vinden.
Anna